مقایسه : تفاوت در چیست؟

مطالعه این مطلب 6 دقیقه زمان می برد

سرم صورت و مرطوب کننده

فهرست مطالب

سرم صورت و مرطوب کننده

از تونرها و پاک‌کننده‌ها گرفته تا کرم‌ها و مرطوب‌کننده‌های صورت، اعتراف می‌کنیم که تعداد زیادی از محصولات مراقبت از پوست در بازار می‌تواند بسیار زیاد باشد. برای انتخاب محصول مناسب باید نوع پوست و تغییرات فصلی را در نظر بگیریم و به این فکر کنیم که واقعاً پوستمان به چه چیزی نیاز دارد.

اکثر مردم از سرم صورت و مرطوب کننده به طور همزمان استفاده می کنند، اما آیا واقعاً باید از هر دو استفاده کنیم؟ آیا از سرم قبل از مرطوب کننده استفاده کنیم یا بعد از آن؟ تفاوت این دو محصول چیست؟ برای بررسی پاسخ به این سوالات و سایر مسائل، با ما در این مقاله از آسو هلدینگ همراه باشید تا شما را با این دو محصول و تفاوت های آنها آشنا کنیم.

سرم صورت چیست؟

سرم ها معمولاً فرمول های سبک وزنی هستند که مواد فعال را ارائه می دهند. آنها معمولاً رقیق شده و به سرعت جذب می شوند و مقدار کمی پس از استفاده روی سطح پوست باقی می ماند. از آنجایی که سرم ها تعریف دقیقی ندارند، می توانند لوسیون، ژل یا روغن در یک فرمول باشند. سرم ها همچنین به رفع انواع نگرانی های پوستی، اعم از پیری، تیرگی یا پیشگیری از آکنه کمک می کنند.

اگرچه این محصولات گرانتر از سایر محصولات مراقبت از پوست هستند، اما حاوی مواد قوی هستند و مقدار کمی برای پوست کافی است. با این اوصاف، برای انتخاب سرم مورد نیاز پوست خود، تحقیق کنید تا بفهمید کدام سرم برای استفاده در شب و کدام یک برای استفاده در روز بهترین است.

انواع سرم صورت

سرم های صورت محصولات مراقبت از پوست هستند که حاوی غلظت بالایی از مواد فعال هستند و برای رفع مشکلات پوستی خاص طراحی شده اند. انواع مختلفی از سرم های صورت در بازار وجود دارد که هر کدام برای هدف قرار دادن نگرانی های خاص پوست فرموله شده اند. در زیر برخی از انواع رایج سرم های صورت آورده شده است.

1. سرم های آبرسان

تمرکز این سرم ها بر تامین و حفظ رطوبت پوست است. مواد تشکیل دهنده سرم های آبرسان ممکن است شامل اسید هیالورونیک، گلیسیرین و سایر مرطوب کننده ها باشد.

2. سرم های آنتی اکسیدان

سرم های آنتی اکسیدانی برای مبارزه با رادیکال های آزاد و محافظت از پوست در برابر آسیب های محیطی طراحی شده اند. مواد تشکیل دهنده این سرم ها اغلب شامل ویتامین های C و E، اسید فرولیک و عصاره چای سبز است.

ادامه مطلب: کرم مرطوب کننده

3. سرم های ضد پیری

اکثر سرم های ضد پیری برای کاهش خطوط ریز، چین و چروک و تحریک تولید کلاژن فرموله شده اند. مواد تشکیل دهنده این سرم ها معمولاً شامل رتینول، پپتیدها و فاکتورهای رشد است.

4. سرم های روشن کننده

هدف از این سرم ها کاهش هایپرپیگمانتاسیون، لکه های تیره و یکنواخت شدن پوست است. مواد تشکیل دهنده سرم سفید کننده اغلب شامل ویتامین C، نیاسینامید و عصاره شیرین بیان است.

سرم های روشن کننده

5. سرم های ضد آکنه

سرم های ضد آکنه برای کنترل آکنه، کاهش التهاب و جلوگیری از بروز آکنه طراحی شده اند. مواد تشکیل دهنده این سرم ها ممکن است شامل اسید سالیسیلیک، بنزوئیل پراکسید و نیاسینامید باشد.

6. سرم های لایه بردار

سرم های لایه بردار برای حذف سلول های مرده پوست و افزایش گردش سلولی برای صافی پوست طراحی شده اند. ترکیبات این سرم ها ممکن است شامل اسیدهای آلفا هیدروکسی (AHAs) مانند اسید گلیکولیک یا اسیدهای بتا هیدروکسی (BHAs) مانند اسید سالیسیلیک باشد.

7. سرم های آرامبخش و تسکین دهنده

سرم های تسکین دهنده و تسکین دهنده به طور کلی برای کاهش قرمزی، تحریک و تسکین پوست حساس طراحی شده اند. مواد تشکیل دهنده این نوع سرم ها شامل بابونه، آلوئه ورا و گل همیشه بهار است.

8. سرم های پاک کننده منافذ

هدف این سرم ها به حداقل رساندن ظاهر منافذ بزرگ است. مواد تشکیل دهنده سرم های پاک کننده منافذ ممکن است شامل نیاسینامید، اسید سالیسیلیک و فندق جادوگر باشد.

9. سرم های کنترل روغن و چربی

سرم های کنترل سبوم برای کسانی که پوست چرب یا مختلط دارند که می خواهند تولید سبوم را تنظیم کنند طراحی شده است. مواد تشکیل دهنده این سرم ها شامل نیاسینامید و اسید سالیسیلیک است. هنگام انتخاب یک سرم صورت، مهم است که نگرانی ها و مشکلات پوستی خاص خود را در نظر بگیرید. همچنین توصیه می شود قبل از استفاده از یک محصول جدید در روتین مراقبت از پوست خود، تست آلرژی انجام دهید، به خصوص اگر پوست حساسی دارید.

قبل از اینکه با مرطوب کننده صورت چیست آشنا شوید بهتر است در رابطه با سرم ویتامین سی تنورا که جز بهترین محصولات است، آشناییت پیدا کنید.

سرم های کنترل روغن و چربی

مرطوب کننده صورت چیست؟

مرطوب کننده ها دارای فرمول غلیظ تری برای ایجاد یک مانع فیزیکی قوی هستند که پوست را آبرسانی کرده و از خشک شدن آن جلوگیری می کند. علاوه بر این، آنها می توانند عملکرد لایه شاخی پوست (لایه بالایی پوست که از سلول های چربی تشکیل شده است) را بهبود بخشند تا به حفظ رطوبت کمک کنند. برخی از مرطوب کننده ها دارای ترکیبات ضد پیری هستند، بنابراین برای پوست شما کار مضاعف انجام می دهند.

اما گاهی اوقات، برای مقابله با یک مشکل سخت مراقبت از پوست (مانند آسیب نور خورشید)، ممکن است لازم باشد مرطوب کننده خود را با یک سرم پوست صورت با کیفیت ترکیب کنید. علاوه بر این، پیروی از دستورالعمل‌های ارائه‌شده توسط محصول و سازگاری در روتین مراقبت از پوست برای مشاهده نتایج بهینه مهم است.

تفاوت اصلی بین سرم صورت و مرطوب کننده چیست؟

اگر تا به حال از این محصولات استفاده کرده اید، می دانید که سرم ها نازک تر و سبک تر هستند، در حالی که مرطوب کننده ها قوام ضخیم تر و خامه ای دارند. اما در مورد نحوه کار آنها چطور؟ سرم ها به گونه ای طراحی شده اند که به عمق پوست نفوذ کنند تا مواد فعال هدفمند را ارائه دهند، در حالی که مرطوب کننده ها به تقویت سطح پوست کمک می کنند. مرطوب‌کننده‌ها در واقع سلول‌های پوست را به طور مؤثرتری متصل می‌کنند و روی سطح پوست کار می‌کنند تا آبرسانی را افزایش دهند.

مرطوب کننده ها همچنین می توانند مولکول های بزرگتری نسبت به سرم ها داشته باشند. این بدان معنی است که یک مرطوب کننده صورت معمولاً به عمق یا سریع یک سرم به پوست نفوذ نمی کند. این می تواند یک شمشیر دولبه باشد، اگر به دنبال یک اثر قوی هستید، باید به سرم خود تکیه کنید، اما اگر به دنبال آبرسانی مداوم هستید، این وظیفه مرطوب کننده شماست.

آیا می توان از سرم صورت و مرطوب کننده را با هم استفاده کرد؟

متخصصان پوست می گویند که لایه بندی این دو محصول واقعاً به خود محصولات، مواد تشکیل دهنده آنها و نوع پوست شما بستگی دارد. به عنوان مثال، استفاده از یک سرم صورت و مرطوب کننده می تواند برای افرادی که پوست بسیار خشک دارند بسیار مفید باشد. سرم به رساندن تمام مواد فعال به عمق پوست کمک می کند. از طرفی یک مرطوب کننده صورت به حفظ رطوبت پوست کمک می کند، مهر و موم شدن سرم و تقویت مواد فعال آن کمک می‌کند. گفته می شود؛ اگر پوست مستعد آکنه دارید، بهتر است از مصرف سرم های روغنی خودداری کنید.

سرم های روغنی

نحوه لایه بندی از سرم ها و مرطوب کننده ها

وقتی صحبت از لایه بندی محصولات مراقبت از پوست می شود، دانستن فرمولاسیون محصول بسیار مهم است. به طور کلی، محصولات مراقبت از پوست از نازک ترین به ضخیم ترین دسته بندی می شوند و ابتدا نازک ترین محصولات روی پوست اعمال می شوند. اگر به اهداف مورد نظر فکر کنید، این ترتیب کاملا منطقی است. سرم ها برای رساندن مواد فعال به عمق پوست و تقویت عمیق درنظرگرفته شده اند. در ادامه استفاده از مرطوب‌کننده صورت برای مهر و موم کردن پوست برای موثرتر کردن سرم‌ها کاربرد دارد.

برای تاثیر بیشتر سرم صورت و مرطوب کننده، ابتدا سرم را به صورت و گردن بمالید. سپس 30-60 ثانیه صبر کنید و مرطوب کننده خود را بزنید. دلیل این مکث این است که اجازه دهید سرم قبل از استفاده از مرطوب کننده، سفت و جذب شود. در حالی که بیشتر سرم‌ها و مرطوب‌کننده‌ها صبح و عصر استفاده می‌شوند، برخی از سرم‌ها یا کرم‌ها هستند که بسته به ترکیباتشان، فقط باید در شب ها یا فقط در روزها استفاده شوند.

بنابراین فراموش نکنید که دستورالعمل محصولات مورد استفاده را مطالعه کنید تا متوجه شوید کدام یک را باید صبح و کدام را در شب استفاده کنید. پس از همه، اگر مشکلی با پوست خود دارید که می خواهید آن را بهبود بخشید. افزودن یک محصول سرم هدفمند به برنامه روزانه مراقبت از پوست می تواند به بهبود ظاهر پوست شما کمک کند. برای کسانی که پوست خشک دارند، ترکیب مناسب سرم صورت و مرطوب کننده واقعا می تواند تفاوت ایجاد کند.

این پست را به اشتراک بگذارید

محصولات ویژه
0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
Subscribe
Notify of
guest
0 نظرات
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
شاید از این مطالب خوشتان بیاید
سریع‌ترین راه از بین بردن لک قهوه‌ای صورت + معرفی بهترین محصولات
راز آرایش چشم‌ درشت: نکات کلیدی برای یک نگاه خیره‌کننده
۱۲ نکته‌ی مهم که باید برای داشتن موهای براق و سالم بدانید
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x