معرفی قرص برای ریزش مو؛ انواع قرص تقویت مو برای مردان و زن

مطالعه این مطلب 6 دقیقه زمان می برد

قرص برای ریزش مو

فهرست مطالب

قرص برای ریزش مو

ریزش مو یکی از مشکلات رایج در بین زنان و مردان است که صرف نظر از سن، نوع و رنگ مو، عوامل مختلفی می تواند ایجاد شود. کارشناسان معتقدند ریزش 50 تا 100 تار مو طبیعی است اما اگر این میزان ریزش یا بیشتر باعث ایجاد لکه های طاسی و کمر شود با پدیده ریزش مو مواجه هستید و در بیشتر موارد متخصص پوست و مو قرص های ریزش مو را تجویز می کند.

این عارضه می تواند ناشی از وراثت، مشکلات هورمونی، بیماری خودایمنی، استرس مفرط و رژیم غذایی ناسالم باشد، بنابراین تشخیص علت ریزش مو در ابتدا با کمک پزشک بسیار مهم است. سپس از قرص های ریزش مو استفاده کنید. با این حال، اگر کنجکاو هستید که بدانید چه قرص هایی برای ریزش مو مفید هستند، در این مقاله از آسو هلدینگ با ما همراه باشید تا بهترین قرص های ریزش مو را به شما معرفی کنیم.

معرفی قرص های ریزش مو

داروهای ضد ریزش مو بهترین راه برای درمان این بیماری هستند. در بیشتر موارد متخصص پوست و مو با توجه به شرایط فردی و شدت ریزش مو یکی از قرص های ضد ریزش مو را تجویز می کند. این قرص ها تنوع زیادی دارند، بنابراین ابتدا باید علت ریزش مو مشخص شود تا پزشک مناسب ترین قرص را برای درمان ریزش مو پیشنهاد کند.

در زیر می توانید با بهترین قرص های ریزش مو آشنا شوید:

قرص فیناستراید (Finasteride)

این دارو بهترین قرص برای ریزش موی مردانه به ویژه برای طاسی مردانه است. فیناستراید با مهار آنزیم 5-آلفا ردوکتاز در فولیکول مو از تبدیل تستوسترون به دی هیدروتستوسترون جلوگیری می کند.

دی هیدروتستوسترون باعث از بین رفتن موهای سالم می شود. بنابراین، فیناستراید می تواند با مهار آن، اندازه فولیکول مو را طبیعی نگه دارد. معمولاً بعد از چهار تا شش ماه از مصرف این قرص می توانید نتایج را مشاهده کنید. با این حال، به یاد داشته باشید که فیناستراید برای کودکان، زنان باردار، زنان شیرده و زنان در سنین باروری خطرناک است.

قرص پیلفود (Pilfood)

این قرص برای ریزش مو پس از زایمان بسیار مناسب است زیرا حاوی مواد معدنی مهمی مانند آهن، روی، ویتامین E و منگنز است. این ترکیبات به حل مشکل ریزش مو که یکی از شایع ترین عوارض بعد از زایمان است کمک می کند. این دارو عوارض قابل توجهی ندارد اما بهتر است زیر نظر متخصص پوست مصرف شود.

قرص های آنتی آندروژن

آندروژن ها مهم ترین هورمون های ریزش مو هستند که با آسیب رساندن به فولیکول مو باعث ریزش مو می شوند. به این نوع ریزش مو، آلوپسی آندروژنتیک گفته می شود و در مردان و زنان شایع است. برای درمان این عارضه از داروهای متوقف آندروژن استفاده می کنند که معمولاً در زنان اثربخش تر از مردان است.

اسپیرونولاکتون نوعی قرص هورمونی ریزش مو است که معمولاً برای زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک تجویز می شود. در این موارد تولید آندروژن در زنان افزایش می یابد و با کمک اسپیرونولاکتون می توان آن را متوقف کرد، به همین دلیل این قرص در ریزش موی شدید ناشی از موارد هورمون آندروژن بسیار مفید است.

یکی دیگر از قرص های آنتی آندروژن که برای ریزش مو هورمونی استفاده می شود کتوکونازول است. این قرص التهاب فولیکول مو را کاهش داده و به تقویت آن کمک می کند.

مطلب مرتبط: دلیل و نوع ریزش مو

قرص هیرویت (HairVIT)

هیرویت را باید بهترین قرص برای ریزش مو بعد از رژیم دانست. در واقع این قرص خوراکی نوعی مکمل حاوی مواد مغذی برای تقویت و رشد فولیکول های مو است که حاوی روی، مس، بیوتین، آهن، سلنیوم و اسیدهای آمینه است. هیرویت می تواند کمبود مواد معدنی بدن را پس از رژیم سخت جبران کند و به همین دلیل این روزها یکی از محبوب ترین مکمل های ضد ریزش مو محسوب می شود. همچنین برخی از متخصصان به دلیل داشتن مواد مغذی بالا از این قرص برای جلوگیری از ریزش موی زنانه استفاده می کنند.

قرص پاورفیت (Power fit)

پاورفیت یکی از اصلی ترین قرص های ریزش مو برای خانم ها و آقایان است. این قرص از عصاره یک نوع قارچ خشک تهیه شده و حاوی اسیدهای آمینه ضروری و قندهای مهم در ترکیبات خود است و آن را بهترین قرص برای ریزش موی شدید می کند.

علاوه بر این، وجود مواد معدنی مانند سلنیوم، ویتامین هایی مانند نیاسین، ویتامین D، ریبوفلاوین، بیوتین و مواد مغذی مانند کلسیم و آهن باعث شده تا قرص پاورفیت به عنوان یک داروی پرکاربرد ضد ریزش مو شناخته شود.

قرص اکوفان (Ecophane)

بارداری و شیردهی یکی از شرایطی است که زنان به دلیل تغییرات هورمونی دچار ریزش شدید مو می شوند. این مشکل باعث شده است که خانم های زیادی هر روز به داروخانه ها مراجعه کنند و بعد از زایمان و در دوران شیردهی به دنبال قرصی مناسب برای تقویت مو باشند.

معمولا در این دوران قرصی تجویز می شود که می تواند کمبود مواد معدنی و ویتامین ها را در بدن مادر تضمین کند. از قرص هایی مانند پرفکتیل، هرویت، نورکرین یا پلاتینیوم که این امکان را دارند باید به اکوفان اشاره کرد که بهترین قرص برای ریزش مو در دوران شیردهی است. این قرص حاوی ویتامین B، سیستین، زینک و کنجد و پروتئین گندم است که به حفظ استحکام و انعطاف مو کمک می کند.

قرص پریورین (Priorin)

برای درمان ریزش موی ارثی معمولا از داروی هورمونی پریورین استفاده می کنند. این قرص حاوی اکسید آهن، اکسید منیزیم، روغن جوانه گندم و کلسیم در ترکیبات خود است که به تقویت فولیکول مو کمک می کند. به همین دلیل اگر متخصصان بخواهند برای خانم ها قرص هایی برای ریزش موی ارثی و مشکلات کم پشتی مو تجویز کنند، به سراغ پریورین می روند. این دارو عارضه قابل توجهی ندارد اما مصرف آن در دوران بارداری و شیردهی توصیه نمی شود.

قبل از اینکه به معرفی قرص فیتو (Phyto) بپردازیم در رابطه با محصول کرم ضد لک تنورا که جز بهترین محصولات است، آشناییت پیدا کنید.

قرص فیتو (Phyto)

اگر به دنبال یک قرص تقویت کننده برای ریزش موی خود هستید، فیتو انتخاب مناسبی است. این قرص حاوی روغن ماهی، تخمه آفتابگردان و روغن دانه گل گاوزبان است و در حال حاضر یکی از محبوب ترین قرص های ریزش مو با کارایی بالا محسوب می شود. با این حال، بهتر است پس از تجویز پزشک از آن استفاده کنید زیرا احتمال عوارض جانبی مانند جوش صورت و افزایش کلسترول وجود دارد.

بهترین قرص برای جلوگیری از ریزش موی زنان چیست؟

قرص هایی که در جدول زیر ارائه می کنیم گاهی اوقات برای درمان ریزش مو در مردان تجویز می شوند، اما تحقیقات نشان می دهد که این قرص ها در جلوگیری از ریزش مو در زنان موثرتر هستند.

قرص هیر اکتیواتور در جلوگیری از ریزش مو و تقویت بافت آن موثر است
قرص ماینوکسیدیل در پیشگیری از ریزش مو، درمان طاسی مردانه و زنانه، آلوپسی آندروژنیک و ریزش موی سکه ای موثر است.
قرص پرفکتیل پلاتینیوم برای تقویت موهای نازک و جلوگیری از ریزش مو موثر است
قرص فورس کپ وومنز ناتیریس در جلوگیری از سفیدی و ریزش مو در خانم ها و تقویت رشد آنها موثر است
قرص بیوتین موثر در تحریک رشد مو و بهترین قرص ریزش مو بعد از کراتینه

چگونه بهترین قرص برای ریزش مو را بشناسیم؟

هنگام خرید قرص ریزش مو به نکات زیر توجه کنید:

برچسب بسته بندی: قرص ها و مکمل های ریزش مو باید توسط یک شرکت دارویی معتبر تولید شده و دارای استانداردهای اولیه و زیر نظر سازمان غذا و دارو باشد.

ایمنی: اجزای قرص های ضد ریزش مو علاوه بر تقویت فولیکول مو باید از ایمنی بالایی برخوردار بوده و بر اساس نیازهای فردی انتخاب شوند. (به همین دلیل بسیار مهم است که این قرص ها طبق تجویز متخصص پوست استفاده شوند)

عوارض جانبی: اکثر قرص های ریزش مو حداقل عوارض جانبی دارند، بنابراین قبل از مصرف ابتدا اطلاعات دارویی روی بسته قرص را مطالعه کنید. در این موارد می توانید از متخصص پوست و مو آنلاین کلینیک مشاوره پزشکی دریافت کنید.

نیازهای فردی: بسیاری از قرص ها و مکمل های ضد ریزش مو در دوران بارداری، شیردهی یا استفاده از برخی داروها مانند شیمی درمانی منع مصرف دارند. بنابراین، قبل از مصرف قرص های ریزش مو، ابتدا با پزشک خود در مورد شرایط و وضعیت جسمانی خود مشورت کنید.

راهنمای مراجعه به پزشک

ریزش مو یکی از مشکلات رایجی است که این روزها اکثر زنان و مردان در سنین مختلف با آن مواجه هستند. این عارضه در اثر عوامل مختلفی ایجاد می شود، اما خوشبختانه اکنون با قرص های ضد ریزش مو قابل حل است. با این حال، استفاده از نسخه برای همه افراد ممکن نیست. پس بهتر است ابتدا به متخصص پوست و مو مراجعه کنید تا علت ریزش مو مشخص شود سپس پزشک بر اساس علت آن بهترین قرص ریزش مو را تجویز کند.

این پست را به اشتراک بگذارید

محصولات ویژه
0 0 votes
امتیازدهی به مقاله
Subscribe
Notify of
guest
0 نظرات
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
شاید از این مطالب خوشتان بیاید
سریع‌ترین راه از بین بردن لک قهوه‌ای صورت + معرفی بهترین محصولات
راز آرایش چشم‌ درشت: نکات کلیدی برای یک نگاه خیره‌کننده
۱۲ نکته‌ی مهم که باید برای داشتن موهای براق و سالم بدانید
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x